Intocht Sinterklaas - Duizel

Locatie: Hoek Meerstraat - Akkerstraat

Beschrijving:

Het is bijna weer zover. De dagen worden korter, de wind waait door de bijna bladloze bomen en het wordt al flink wat kouder, dus sinterklaastijd! Een gezellige en spannende tijd voor klein en groot.

Het Sinterklaas comité Duizel heeft de Sint gevraagd om ook een bezoek te brengen aan de kinderen van Duizel. Op zondag 25 november, rond de klok van 13.30 uur, zullen wij de Sint en zijn gevolg opwachten op de kruising Akkerstraat-Meerstraat. Samen met onze drumband en muziekvereniging De Volharding, ouders en hun kinderen, zullen wij een tocht maken door het dorp.

Aangekomen bij café De Donk zal de Sint en alle aanwezigen welkom geheten worden. Voor de kinderen tot en met groep vijf zijn er weer leuke spelletjes te doen. Ook is er gelegenheid voor de kinderen om Sinterklaas een handje te geven en iets persoonlijks aan de Sint te geven. Dit kan een tekening zijn of iets wat je in elkaar hebt geknutseld. Je mag ook een Sinterklaasliedje voor hem zingen. De kinderen zullen ook met z’n allen een dansje maken voor de Sint. Voor elk kind is er een lekkere verrassing. Om ongeveer vier uur verlaat de Sint DE DONK, onder het zingen van een toepasselijk afscheidslied. ALLE aanwezigen vormen een ereboog waardoor wij naar buiten gaan. Later zal de Sint ook een bezoek brengen aan de basisschool. Ja, ja, Sinterklaas heeft het er maar druk mee. Gelukkig zijn er vrijwilligers in Duizel die graag een handje willen helpen. Wil jij ook het Sinterklaascomité komen helpen, bel of Mail dan naar een van onze vrijwilligers. Alvast een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest en vergeet onze collectanten niet die in de week van 22 tot 28 oktober langs de deuren komen. Dank zij jullie gulle bijdragen kunnen wij dit feest organiseren.

Namens het Sint Nicolaascommité, Duizel, Fritz Claassens

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

  • Meerstraat
  • Smitsplein
  • Oude Kerkstraat
  • Kerkakkers
  • St. Jansstraat
  • Kempstraat
  • Kruisstraat
  • Beersbeemden
  • Oude Kerkstraat

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties