Intocht Sinterklaas - Aalst

Locatie: Werfplein

Beschrijving:

Hij komt, hij komt… Verwelkom Sint en Piet in Aalst!

Op 11 november wordt elk kinderschoentje gevuld door Sint-Maarten. Maar wist je dat de Sint op 3 november al aankomt in Aalst?

Samen met zijn Pieten komt hij met zijn boot aan vanuit Spanje. Kom de Sint toejuichen op zaterdag 3 november, om 14.30 uur op het Werfplein. De Pieten brengen snoepgoed en fruit mee. Daarna vertrekt de stoet van Sint, Pieten en orkest naar de Grote Markt. Aan de binnenkoer van het oud stadhuis en op de Grote Markt zal een Sint-Maartendorp te vinden zijn. Daar krijgen alle kindjes een stempelkaart. Stempels verzamelen kan aan de verschillende standjes. Met een volle stempelkaart kan je een geschenkje afhalen aan de binnenkoer van het oude stadhuis. Natuurlijk kan je ook bij de Sint op schoot. Vergeet niet om deze tekening in te kleuren en hem aan de Sint p

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties