LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Alphen aan den Rijn

Locatie: Rijnplein

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november arriveert Sinterklaas met de Pieten weer in Alphen aan den Rijn. Op deze dag zullen we hun groots onthalen met optredens van verschillende Alphense organisaties. De hele dag zijn er allerlei activiteiten en optredens in het centrum.

De dag begint om 10:00 uur met muziek van DJ Piet op het Rijnplein. Daarna volgt er een programma met daarin verschillende optredens van externe organisaties. Uiteraard is ook Pietenband Crescendo aanwezig. De verwachting is dat Sinterklaas met de Pieten rond half 12 arriveert op het Rijnplein. Er worden al enkele Pieten vooruitgestuurd die iedereen met liefde wat kruidnoten en schuimpjes toestoppen.

Rond 12:00 uur zal de rondrit te paard van start gaan. Sinterklaas gaat het Alphense centrum rond waarbij hij graag jong en oud ontmoet. Halverwege de rondrit gaat Sinterklaas te voet verder. De intocht zal rond 15:00 uur eindigen bij de Game Arena. De gehele intocht wordt gedaan met muziek van Pietenband Crescendo. Onderaan de pagina is de route te vinden die Sinterklaas zal afleggen.

Tijdens de rondrit van Sinterklaas zijn er op het Thorbeckeplein ook verschillende optredens van de eerdergenoemde Alphense organisaties. De intocht wordt georganiseerd in opdracht van de Vereniging Ondernemers Centrum.

Programma:

  • 10:00 – Start podiumprogramma
  • 11:30 - Aankomst Sinterklaas
  • 12:00 - Start rondrit
  • 15:00 - Einde intocht

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties