LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2018!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Amsterdam Osdorp

Locatie: café Opium, Tussen Meer

Beschrijving:

Het is weer zover, de Sint is in het land en komt op zaterdag 24 november naar Amsterdam Nieuw West voor de officiële intocht. De intocht begint bij café Opium aan de Meer en vaart (12.00 uur) en gaat vandaar via het Tussen Meer naar het podium op het Osdorpplein, waar stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud de Sint verwelkomt. Route: vanaf Café Opium langs het stadsdeelkantoor om het centrum heen; dan een rondje Tussen Meer en vervolgens naar het podium op het Osdorpplein voor het ING kantoor. Vanaf 13.45 uur is er ook het bekende gratis Sinterklaasfeest in de Ossenstal.

Na de intocht van Sinterklaas kun je naar de Ossenstal voor een Sinterklaasfeest, zingen, drankjes en een bezoek van de Sint. De toegang is GRATIS en het adres is Wildeman t/o nummer 50 (naast de Prof. Kraemerschool). Na afloop van de intocht gaat de Pietenband in een optocht naar het feest, als je wilt kun je met hen meelopen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties