LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Appelscha

Locatie: Boerestreek

Beschrijving:

Lieve kinderen,

Het lijkt nog erg ver weg tot 16 november maar de tijd gaat toch zo snel…..
Sinterklaas, Hoofdpiet en alle andere Pieten hebben het nog heel druk met de laatste voorbereidingen voor ons vertrek naar Appelscha. Hebben we wel genoeg, en de goede, kadootjes; hebben we wel genoeg strooigoed; een laatste bezoekje aan de Pietenschool voor het dak klimmen en liedjes zingen. Ook niet onbelangrijk is welke Pieten er dit jaar meegaan naar Appelscha. Alle Pieten vinden het zo gezellig in Appelscha dat ze allemaal wel mee willen. Ik weet wel dat er weer veel bekende Pieten meekomen naar Appelscha. De Hoofdpiet heeft het er erg druk mee.


Terwijl wij in Spanje het nog druk hebben voor ons vertrek doen de vrijwilligers van de Werkgroep Sinterklaas in Appelscha(W.S.A.) ook al heel veel werk voor ons zoals het regelen van slaapplaatsen, zorgen voor de ruimte waar we het Sinterklaasfeest kunnen houden, vervangend vervoer en het zorgen voor de veiligheid. Ook zijn zij druk bezig met het regelen van vervoer naar de aankomstplaats. Wij kregen het bericht dat het dit jaar wat anders zal gaan dan voorgaande jaren. Ten eerste gaat het al anders als we aankomen in Apeldoorn. De Pakjesboot is te groot voor de haven daar dus moeten we het laatste stuk per trein gaan doen. Als we daarna snel door willen gaan naar Appelscha moeten we het laatste stuk ook anders gaan doen; er schijnen grote verbouwingen te zijn bij de vaart waardoor het moeilijk is om daar te komen. Hoe het precies gaat komen komt wel te staan op de website www.sinterklaasinappelscha.nl en wordt ook op posters vermeld zegt de Computerpiet net.
Ik ga straks nog even met de Hoofdpiet de laatste controles doen voordat we op reis gaan naar Nederland. We hebben er ontzettend veel zin in om jullie straks weer te gaan zien in Appelscha en uiteraard hopen we weer op een gezellig verblijf in Appelscha.
Tot 16 november!!!!!!

Sinterklaas, Hoofdpiet
En alle andere Pieten

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties