Intocht Sinterklaas - Arkel

Locatie: Plein 983

Beschrijving:

Hallo stoute en lieve kinderen van Arkel.

Dit jaar komen we met Sinterklaas aan op 24 november in jullie prachtige dorp Arkel. Helaas kan momenteel door het lage water de stoomboot niet bij jullie komen, maar wie zou de Sint zijn om jullie over te slaan?

NIET DUS!

Anders dan anders komen we dit jaar wel pas aan het begin van de avond. Verzamel jezelf samen met papa's, mama's, opa's, oma's, of alle anderen die je maar kunt verzinnen op het vernieuwde Plein 983 rond 18.00 uur. We verwachten dat wij met Sinterklaas rond 18.15 uur aan zullen komen op spectaculaire wijze! Hierna gaan we in een optocht naar de school voor het grote Sinterklaas Discofeest.

Afhankelijk van het weer zullen we een tour door de nieuwbouw doen of rechtstreeks naar school gaan (Geheim: Sinterklaas houdt niet van kou en regen.) Het lijkt ons Pieten leuk om de Sint te verrassen met een lampionnenoptocht en daarom vragen wij jullie allemaal een lampion of een klein lampje ofzo mee te nemen om het extra gezellig te maken.

Nou we denken dat we het zo allemaal wel gehad hebben. Mocht dit niet zo zijn, wij Pieten hebben nauw contact met de mensen van de speeltuincommissie en mochten we nog wat te vertellen hebben, dan laten we dat via hen weten.

Tot snel allemaal!

Groetjes, Hoofdpiet

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties