Intocht Sinterklaas - Assendelft

Locatie: Autobedrijf Rovee-Veenis, Dorpsstraat 1001

Beschrijving:

Dit jaar komen de Sint en zijn Pieten op zondag 18 november naar Assendelft. De intocht gaat net als verleden jaar, volgens een nieuwe opzet.

Om de kinderen van Assendelft allemaal een kans te geven Sinterklaas te verwelkomen, is er voor gekozen om op een aantal plaatsen in het dorp de Sint te ontvangen. De kleurplaatactie bij Garage Veenis en bij Hippisch Centrum 'de Delft' blijft ongewijzigd.

Programma:

  • Om 11.00 uur begint het spektakel met Knutsel- en Danspieten bij Autobedrijf Rovee-Veenis op Dorpsstraat 1001. Sint zal daar rond 12.00 uur te paard arriveren en de eerste prijsuitreiking van de kleurplatenactie doen.
  • Om 13.00 uur vertrekt Sint te paard via de Dorpsstraat Gele Ring en de Parkrijklaan naar winkelcentrum De Saen/Kaaikhof.
  • Rond 13.45 uur arriveert Sint daar met Amerigo en al zijn Pieten. Via een korte wandeling zullen zij het winkelcentrum doorkruisen om dit vervolgens per touringcar te verlaten. Sint geeft hier dus alleen handjes aan de kinderen en de Pieten zorgen natuurlijk voor de pepernoten. Samen zullen zij er op zaterdag 24 november weer terug komen voor een uitgebreid bezoektussen 13.00 en 15.30 uur
  • Vanaf 13.30 uur zijn kinderen met hun ouders al van harte welkom bij Tapperij de Verwachting om te knutselen en te dansen met de Pieten.
  • Nadat Sint om circa 14.15 uur Winkelcentrum de Saen/Kaaikhof per touringcar heeft verlaten, hoopt hij rond 14.30 uur ook bij Tapperij de Verwachting te arriveren. Als verrassing zal Sint daar 2 thuisbezoeken (op vaste data en tijdstippen i.v.m. de overvolle agenda van Sint)gaan verloten. Eén voor het kind met het mooiste knutselwerk en één voor de meest enthousiaste mama of papa.
  • Om 15.30 uur zal Sint bij de COOP arriveren, waar hij tot circa 16.15 uur blijft
  • Omstreeks 16.30 uur zal de Sint bij Hippisch Centrum de Delft aankomen waar tevens de tweede prijsuitreiking van de kleurplatenactie zal plaatsvinden.
  • Hier zullen vanaf 15.00 uur de Knutselpieten ook al actief zijn. De Danspieten komen uiteraard met Sint mee, want zij hebben al hun danspasjes stiekem geleerd en geoefend bij dansschool Maaike.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties