LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Baarle-Nassau

Locatie: Gemeentehuis, St. Annaplein

Beschrijving:

Op zondag 24 november om 14.00 uur wordt de Sint met zijn Pieten op het St. Annaplein voor het gemeentehuis van Baarle-Nassau verwelkomd, waarna een rondrit door het dorp wordt gemaakt. Tijdens deze rondrit zal er gezellige sinterklaasmuziek klinken, gespeeld door de Harmonie en worden weer vele kindermondjes gevuld met heerlijk snoepgoed door de pieten. De bakkerijen van de Sint draaien momenteel op volle toeren om genoeg pepernoten te maken voor de lieve kinderen uit ons dorp. Na de ontvangst op het gemeentehuis wordt er een rondrit door het dorp gemaakt.

De route die Sinterklaas en zijn Pieten zullen maken, is als volgt:
St. Annaplein, St. Annastraat, Singel, Nieuwstraat, St. Jansstraat, Gen. Maczeklaan, Burg. De Grauwstraat, Cor v.d. Bokstraat, Titus Brandsmastraat, La Sallestraat, St. Annaplein, Singel, Molenstraat, Uitbreidingsstraat, Hertog Hendrik 1 plein, Past. Van Herdegomstraat, Kerkstraat, Past. De Katerstraat, ontbinding op de parkeerplaats van het Cultureel Centrum.

Na afloop van de tocht door het dorp is er een kinderreceptie in de aula van het Cultureel Centrum vanaf ongeveer 15.00 uur. De aula is bereikbaar via de parkeerplaats, de zaal gaat open om 14.30 uur. Tijdens de receptie kunnen de kinderen hun kleurplaat inleveren en bij de Sint in zijn oor fluisteren wat ze het aller aller liefste willen krijgen dit jaar. Sint hoopt natuurlijk weer op net zoveel mooie tekeningen als vorig jaar! De Kleurplatenpiet heeft in ieder geval zijn best gedaan een leuke tekening voor jullie te maken. Wanneer jouw tekening door de Kleurplatenpiet wordt uitgekozen, dan krijg je een leuk cadeautje dat door zwarte Piet bij je thuisgebracht wordt! De kleurplaten zijn verspreid met de informatiebrochure via de scholen.

Er zijn vaak veel kinderen die even een praatje willen maken met de Sint, dus om het wachten wat te verzachten zijn er diverse leuke activiteiten te doen in de zaal.

We hopen dat de Sint een beetje van het goede Spaanse weer mee zal brengen. Mocht het slecht weer zijn dan kan het zijn dat het programma wordt aangepast.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties