Intocht Sinterklaas - Bakkeveen

Locatie: Plazaplein

Beschrijving:

Belangrijke mededeling van Sinterklaas
Door het grote aantal corona-besmettingen in Bakkeveen kan het feestje met Sinterklaas in de Plazahut aanstaande zaterdag 20 november helaas niet doorgaan.
De Pieten komen langs!
Maar…. Sinterklaas en de Pieten hebben iets leuks bedacht om jullie toch even te kunnen zien. De cadeautjes die de Pieten voor jullie hebben meegenomen worden zaterdag 20 november tussen 10:00 - 12:00 uur bij jullie thuis bij de voordeur neergezet. Misschien zie je Sinterklaas dan ook nog even. Mocht je niet thuis zijn, dan hangen de Pieten het cadeautje aan de voordeur.
Kleurplaat
Als je de kleurplaat die je eerder hebt gekregen klaar hebt en aan Sinterklaas wilt geven, dan kun je die in een emmer of een doos doen en buiten bij de voordeur neerzetten. De Pieten nemen hem dan mee en geven hem aan Sinterklaas. Misschien win je wel een mooi prijs!
De Pieten hopen jullie allemaal thuis te zien!

 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties