LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2015!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Bangalore

Locatie: Palm Meadows

Beschrijving:

Natuurlijk komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar Bangalore! Op zaterdag 5 december bezoekt hij ons met een paar van zijn Pieten op Palm Meadows! Ze komen om 2pm aan en gaan rond 4pm weer weg. Maar natuurlijk niet nadat ze cadeautjes hebben uitgedeeld, pepernoten hebben gestrooid en we met zijn allen voor Sinterklaas hebben gezongen! 
Als je als Nederlander of Vlaming in Bangalore woont en je bent geen lid, dan kun je toch gewoon meevieren. Wil je hiervoor een mail sturen – vóór 15 november - naar dutchclubbangalore@gmail.com met daarin jullie namen, de namen van jullie kinderen en hun leeftijden? Later krijg je dan een uitgebreide mail met daarin verdere informatie over de cadeautjes, de financiële bijdrage etc. We hebben er zin in en hopen een groot(s) Sinterklaasfeest te vieren!

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

    Andere intochten in de buurt
    0 dichtstbijzijnde weergegeven

    Reacties