Intocht Sinterklaas - Barcelona

Locatie: Café Rembrandt, Calle Marina 20

Beschrijving:

Het sinterklaasfeest zal plaatsvinden op zaterdag 1 december in Café Rembrandt. Om de (kleinere) kids niet te lang te laten wachten, willen we, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, 3 groepen maken. De kleinere kinderen in de ochtend en de wat oudere kids in de middag groep. Groep 1 om 10.00 uur, groep 2 om 12.00 uur en groep 3 om 14.00 uur. Natuurlijk worden kinderen van verschillende leeftijden van 1 gezin wel in dezelfde groep ingedeeld.

De kinderen zullen per gezin of in een groepje kinderen bij de Sint worden geroepen en een chocoladeletter van de NVBCN krijgen. We vragen een vergoeding per kind van 2,50 euro voor de kosten van de letter, het snoepgoed en ter vergoeding van de onkosten van de organisatie door de NVBCN en de overige vrijwilligers. Dit moet aan de deur bij Rembrandt op de dag zelf worden betaald bij de NVBCN.

We zouden het erg op prijs stellen als jullie je aanwezigheid op het Sinterklaasfeest zo snel mogelijk aan ons willen bevestigen (a.u.b. voor 30 november) en ons de volgende informatie willen doorgeven: Aantal kinderen, naam, leeftijd en informatie over de kind/kinderen voor in het sinterklaasboek. Je kan je kinderen aanmelden via de website van de NVBCN.

Wij zullen u een bevestiging sturen in welke groep de kinderen zijn ingedeeld.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 1 december!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties