LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Barendrecht

Locatie: Middenbaan richting Theater Het Kruispunt, Middenbaan

Beschrijving:

Zodra Sinterklaas de landelijke intocht op zaterdag 16 november in Apeldoorn achter zich heeft, zal de Goedheiligman direct naar Barendrecht komen. Dit jaar zal de Sint welkom worden geheten vanaf het podium dat staat opgesteld bij de opgang van de Middenbaan richting Het Kruispunt ( evenementenplein Binnenhof).
De Burgemeester zal Sinterklaas welkom heten rond 13.30 uur. Kinderen zijn al vanaf 13.00 uur welkom want Clown Japie verzorgt weer een knallende kindershow.

Nadat Sinterklaas rond 13.30 uur welkom is geheten door de Burgemeester van Barendrecht vervolgt de Sint zijn weg over de Middenbaan, vanaf de kant van de Hollandse Heerlijkheid.

Programma:

  • 13.00-13.30 Clown Japie kindershow
  • 13.30 De burgermeester zal Sinterklaas welkom heten
  • 14.00 Sinterklaas rijdt naar de andere kant van de Middenbaan en gaat vanaf de Hollandse Heerlijkheid het centrum doorwandellen en alle kinderen van Barendrecht begroeten.
    Samen met zijn Pieten en Pietenband zal het zaterdag 16 november weer een gezellige drukte worden in het centrum van Barendrecht.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties