LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Beek-Ubbergen

Locatie: Kerkberg

Beschrijving:

Beste jongens en meisjes, vaders en moeders,

Op zondag 24 november 2019 is het weer tijd voor het allergrootste kinderfeest van het hele jaar! Want op die dag komt Sinterklaas met zijn paard, Pieten, snoepgoed én cadeautjes aan in Beek.

Het wordt ook dit jaar weer een superleuk knalfeest. Want wij hebben van Sint al gehoord dat hij natuurlijk ook in 2019 de kinderen in Beek weer wil gaan verwennen. Hij is jullie in Spanje heus niet vergeten!

Rond de klok van 14.00 uur komt Sinterklaas aan in Beek  (bij t Hofke) , daarna volgt de intocht door Beek . In een bonte en feestelijke stoet, met héél veel Zwarte Pieten, snoepgoed en muziek. Daar móet je echt bij zijn! Alle kinderen uit Beek en omstreken kunnen de Sint begroeten, misschien wel een handje geven en natuurlijk smullen van al het lekkers dat de Pieten uit Spanje hebben meegenomen!

Wij gaan ons best doen om ook in 2019 Sint Nicolaas weer op een gepaste wijze te ontvangen!”

Vriendelijke groeten van,
St. Nicolaas Comité Beek

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties