LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Beerzerveld

Beschrijving:

De Sinterklaas wordt alweer een jaartje ouder. Daarom is er besloten om alleen Beerzerveld te bezoeken en volgend jaar Mariënberg. De Sinterklaas en zijn Pieten zullen hierdoor meer tijd en aandacht hebben voor de kinderen. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn dan ook van harte welkom. De Sinterklaas wordt welkom geheten bij de brug in Beerzerveld  om 13:00 uur en vanaf daar start dan ook de loop route. In de straten waar we doorlopen worden door de buurt bedachte “oud Hollandsche” spelletjes gespeeld door de Pieten. De desbetreffende straten krijgen hiervoor een uitnodiging met meer informatie.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Start: Brug Beerzerveld – Schuurmanstraat – rechtsaf ds Laurentiusstraat – Nijboerstraat – rechtsaf Liezenstraat – rechtsaf Oordtstraat – linksaf Schuurmanstraat – linksaf Westerweg – linksaf van Alewijkstraat – eind bestemming Gymzaal De Sprong.

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties