LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Beesel

Locatie: Basisschool 't Spick, Kerkstraat 12/14

Beschrijving:

De Stichting Jeugd Actie Beesel (SJAB) organiseert op zondag 13 november weer de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten in Beesel. Om 13.30 uur worden kinderen en hun ouders verwacht bij Basisschool Het Spick. Onder muzikale begeleiding van de harmonie en schutterij wordt in optocht vertrokken naar molen “de Grauwe Beer” in Ouddorp. Rond 14.00 uur wordt daar de aankomst van de boot met Sint en Pieten verwacht.

Daarna wordt Sinterklaas welkom geheten door de burgemeester op het bordes van het oude raadhuis. Na dit officiële gedeelte worden de kinderen tot 4 jaar uitgenodigd in café ’t Pôshoes. Kinderen van 4 jaar en ouder, worden verwacht in zaal de TROUBADOUR waar de Pieten een gezellig programma organiseren en waar optredens van kinderen plaatsvinden.

En wie weet……. Misschien komt Zwarte Piet nog bij jou aan de deur (als je tenminste lid bent van de SJAB). Zorg in ieder geval dat je vanaf 17.30 uur thuis bent!

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties