LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Antwerpen, Berchem

Locatie: Luchthavenlei

Beschrijving:

LIEVE KINDJES EN OUDERS

Wij zwarte pieten hebben de afgelopen maanden gezwoegd en gezweet onze praalwagens zijn dan ook zo goed als gereed. Zondag 17 november is bijna daar, het vliegtuig van Sinterklaas staat dan ook al klaar.

Alle snoepgoed werd voorgeproefd en het speelgoed werd getest. Wij vinden alles opperbest! De appeltjes en mandarijntjes groeien nog aan de bomen de eerste briefjes voor Sinterklaas beginnen toe te stromen.

Sinterklaas kijkt er naar uit om alle brave kindjes te zien want dat tovert een lach op zijn snoet! Maar ook de minder brave kindjes ziet Sinterklaas graag tegemoet. Zij moeten echter niet bang zijn of beven want Sinterklaas is goed in vergeven.

Schrijven jullie maar al zeker een briefje naar de Sint want dan wordt hij heel goed gezind.

Zet je schoentje maar al klaar. De grote dag is namelijk bijna daar! Wij zwarte pieten kunnen al niet wachten om jullie te verbazen met onze zotte kuren. Kom jij dan zeker op 17 november eens gluren?

Tot dan!

Piet Secretaris

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties