Intocht Sinterklaas - Bergambacht

Locatie: OTB/Zijderlaan, Bergstoep

Beschrijving:

Op zaterdag 24 november 2018 brengen Sinterklaas en zijn pieten weer een bezoek aan Bergambacht op uitnodiging van de Buurtvereniging “Uitbreiding Dorp”. Naast de hoofdpiet, wegwijspiet en muziekpiet neemt Sinterklaas dit jaar ook een glutenvrije piet mee. Glutenvrije piet is te herkennen aan het glutenvrij logo.

De Sint komt omstreeks 09.45 uur met de boot aan bij de veerpont Bergstoep (terrein Overslag Terminal Bergambacht van firma Molenaar).

Nadat de Sint begroet is, zal hij zich te paard naar het gemeentehuis begeven, alwaar omstreeks 10.30 uur de officiële begroeting zal zijn door een afgevaardigde van de Gemeente Krimpenerwaard.

Na de ontvangst zal de Sint zich tijdelijk terugtrekken om uit te rusten voor de feestmiddag, welke gehouden zal worden in Zalencentrum “De Waard” in de sportzaal.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties