Intocht Sinterklaas - Berghem

Locatie: Berchplaets, Sportstraat 3

Beschrijving:

Op zondag 18 november zal de sint met zijn pieten worden onthaald in Berghem. Vanaf 12.00 uur start vanaf de Berchplaets een rondtocht door Berghem, welke omstreeks 12.30 een tussenstop zal maken bij basisschool de Fonkeling. Hiervandaan zal de sint met zijn pieten en alle kinderen naar de Berchplaets rijden voor een wervelende pietenshow. De zaal in de Berchplaets is open vanaf 13.00 uur. Deze gezellige kindermiddag duurt van 13.30 - 15.30 en natuurlijk is er voor alle kinderen een heerlijke verrassing. Jij komt toch ook?

Er is de gehele middag een fantastisch pietenspektakel met muzikale ondersteuning van de beste muziekpieten. Na de voorstelling is er voldoende ruimte om met de sint en piet op de foto te gaan. En natuurlijk mogen de schoentjes die avond weer worden gezet.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties