LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Berkel en Rodenrijs

Locatie: Centrum, Rozenoord

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november a.s. is de officiële intocht in Berkel Centrum en dat gaat, net als voorgaande jaren, gepaard met een uitgebreid programma. De optocht start om 13.00 uur, waarna Sinterklaas omstreeks 14.00 uur bij het podium bij ‘t Vierkantje arriveert.

Sinterklaas en zijn Pieten beginnen hun rondrit traditiegetrouw om 13:00 uur vanuit Rodenrijs. Ze rijden via de Rozenoord naar de Rodenrijseweg naar de Gemeentewerf, waar de stoet rond 14:00 uur bij de Kerksingel arriveert en te voet verder gaat over de Kerkstraat naar het podium bij ’t Vierkantje.
Op het podium bij ’t Vierkantje begint om 13.00 uur de show met DJ Piet & Co. We dansen, zingen en springen met de kinderen om Sinterklaas en de pieten een warm onthaal te geven!
Rond 13.55 uur komt Pietenband Helicon aan bij het podium en verrast het publiek met aanstekelijke muziek om zo op een enthousiaste manier de Goedheiligman binnen te halen om 14.00 uur. Ook de burgemeester is bij deze speciale gelegenheid aanwezig.

Sinterklaas spreekt de kindjes toe, de kinderen mogen een handje geven aan de Sint en dan kunnen ze natuurlijk meteen hun verlanglijstje inleveren. Samen zingen ze dan nog enkele liedjes en vervolgens stapt de Sint rond 14.30 uur het podium af om door het mooie centrum heen te lopen.

De DJ Piet zorgt op het podium voor leuke dansjes, liedjes en gezelligheid tot 15.00 uur! Ook Pietenband Helicon zorgt voor een gezellige sfeer door de winkelstraten met hun muzikale klanken.

Tijdens de Sinterklaasintocht lopen ook de innovatieve Walking Bins door het Centrum. Geheel in Sinterklaassferen brengen deze jonge enthousiastelingen mandarijnen mee. Tegelijkertijd hebben zij afvalbakken bij zich, waaronder een compartiment voor Groente, Fruit en Tuinafval (GFT). Eén keer raden waar die mandarijnenschillen in weggegooid kunnen worden!

Alle kinderen uit Berkel en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze gezellige dag mee te beleven. De Sint zal zeer verrast zijn om al zijn favorieten weer te zien, dus kom zaterdag 16 november naar Berkel Centrum en vier dit gezellige feest met ons mee!

Programma:

  • 13:00 – 13:45                Opwarmen met DJ Piet & co
  • 13:55 – 14:30                Aankomst Pietenband en Sinterklaas op podium Herenstraat, ontvangst door burgemeester en voorzitter winkeliersvereniging.
  • 14:30 – 16:00                Sinterklaas in het centrum, Pietenband loopt door het centrum.
  • 14:30 – 15:00                DJ Piet op het podium.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties