LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Berkel-Enschot

Locatie: Boerderij Denissen, Generaal Eisenhowerweg 1

Beschrijving:

Zondag 17 november zullen Sinterklaas en zijn Pietenbende hun intocht weer  maken door de straten van Berkel-Enschot. We vertrekken om 11.30 uur vanaf Boerderij Denissen via de Gen. Eisenhouwerweg naar de Raadhuisstraat om te eindigen bij Koningsoord waar de Sint en zijn gevolg even uit kunnen rusten.

Ook zijn Sint en zijn Pieten weer van de partij om de kinderen te ontvangen in De schalm in ons Koningsoord. Er zijn drie voorstellingen, om 13.30, 14.45 en 16.00 uur. Na de voorstelling is er voor de kinderen iets lekkers en kunnen de ouders beneden een kopje koffie of thee nuttigen terwijl de kinderen met Sint op de foto gaan. Bewaar voor het lekkers en de koffie/thee je entreekaartje.

Kaartjes zijn t/m zaterdagochtend 16 nov  voor € 3 pp te koop bij Qiëlly Kids fashion in het winkelcentrum en bij Schoenmakerij Joep van den Berg in de St Willibrordstraat. Als er zondag nog kaarten over zijn kunt u ze nog in de Schalm kopen voor € 4. Wij houden je hiervan op de hoogte via onze Facebookpagina.

Mochten er kinderen zijn die een glutenvrij of ander dieet hebben, laat het ons even weten dan gaan we ons best doen om hier rekening mee te houden bij de intocht en de voorstellingen. Mail naar sint@jeugdwerkberkelenschot.nl

Wil je meehelpen op deze oergezellige dag ? Geef je dan op via sint@jeugdwerkberkelenschot.nl

Veel pepernotengroetjes van het Sinterklaasteam.
Malou, Tom, Freek en Monique

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties