Intocht Sinterklaas - Blerick

Locatie: Passantenhaven

Beschrijving:

Zondag 18 november komt Sinterklaas weer met zijn pieten aan in Venlo en Blerick! Het moment waar alle kinderen lang op hebben gewacht. In zowel ’t Raodhoës als in de Maaspoort is na een kort voorprogramma gelegenheid om Sinterklaas een handje te komen schudden. 

Nadat de pakjesboot om 12.30 uur langs het VieCuri Medisch Centrum is gevaren, zal de boot rond 12.45 uur aankomen in de passantenhaven van Blerick. Hier worden Sinterklaas en de pieten verwelkomt door alle Blerickse kinderen samen met Burgemeester A. Scholten en voorzitter van Stichting Kinderfeesten Venlo, Joep Raemakers. Sinterklaas spreekt om 13.15 uur de kinderen toe vanaf het balkon van ’t Raodhoes. Om 13.15 uur start het programma in ’t Raodhoes in samenwerking met Urban Dance Studio en DJ De Höltermenkes en krijgen alle kinderen de gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven. 

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties