LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Bocholtz

Locatie: (gras)veldje Tulpenstraat

Beschrijving:

Hallo lieve kinderen,

Op zondag 17 november komt de Sint samen met zijn Pieten, naar Bocholtz om van een welverdiende vakantie te genieten. Ze zijn helemaal klaar om te komen relaxen op “camping Bocholtz city”, Maar niemand weet waar ze heen moeten, ojee de camping, waar is die? De landkaart van Bocholtz is doorzeefd met pepernootgaten, Waar moet de Sint zijn caravan en de Pieten hun tenten nu laten?

Komen jullie zondagmiddag ook mee helpen zoeken? Anders moet de Sint nog een andere vakantiebestemming boeken! Sta 17 november om 14 uur met vriendjes en familie paraat Op het (gras)veld van de Tulpenstraat!>

Met jullie hulp komt dit vast weer allemaal goed, En gaan we met de Philharmonie voorop naar de Harmoniezaal in stoet. Daar wordt gedanst, gezongen en is alles mooi versierd, En wordt tot 16.30u met de Sint en zijn Pieten een gezellig feest gevierd. Voor kinderen tot 4 jaar of niet schoolgaand in Bocholtz nog een tip van Hoofdpiet: Vergeet je GRATIS BONNETJE niet!!

Tot ziens op 17 november aanstaande!

Sint Nicolaas Comité Bocholtz

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties