Intocht Sinterklaas - Boechout

Locatie: Ronde door de stad

Beschrijving:

Sinterklaas komt weer naar Boechout! Door de verstrengde coronamaatregelen willen we extra voorzichtig zijn voor de goede oude Sint. Daarom organiseren we, in plaats van een feest in Sportpark Sneppenbos, een heuse Sint-stoet!

Zwaaien maar!

Zwaai naar Sinterklaas en zijn roetpieten op 27 november. Welke route de Sint zal nemen, laten we je nog weten.

Op welk moment de Sint bij jou in de straat langskomt, zal je kunnen zien via een live trackingsysteem zodat je hem zeker niet mist. Het tijdschema en de route worden gedeeld op www.boechout.be/sinterklaasfeest, facebook.com/vrijetijdsdienstboechout en facebook.com/gemeenteboechout

Versier je huis!

Versier vooraf je huis of appartement en hang je raam of voordeur vol megagrote tekeningen en papieren met jullie naam op.

Zwaai veilig en vanop een afstand, vanaf je voordeur of aan je raam.

Volg onze facebookpagina voor alle details.

Sintpost!

Heb je mooie tekeningen gemaakt of een lieve brief naar de Sint en de roetpieten geschreven? Steek ze dan in onze bus aan de dienst Vrijetijd (Jef Van Hoofplein 21A, Boechout) of in de bus aan BKO De Wigwam in Vremde (let op: ook Bpost heeft een Sintbus. Vergis je dus niet).

Vergeet zéker je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer én e-mailadres niet op je kunstwerk. Zo kan de Sint je contacteren voor een leuke traktatie!

Een organisatie van de jeugddienst voor kinderen die in Boechout of Vremde wonen of er naar school gaan. Het Sinterklaasfeest is in eerste plaats een kinderfeest. Kindjes vanaf 2 jaar krijgen een traktatie.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties