Intocht Sinterklaas - Boom

Locatie: Kaai

Beschrijving:

Goed nieuws uit Spanje want Sinterklaas heeft laten weten dat hij ook dit jaar een bezoekje brengt aan onze gemeente. De Sint zal, in het gezelschap van zijn Zwarte Pieten, op zaterdag 24 november, omstreeks 13.30u, met de Vrouwe Nele aanmeren aan de Kaai. Na een hartverwarmende verwelkoming en het overhandigen van de sleutel van de gemeente zal Sinterklaas met paarden en open koets doorheen het handelscentrum trekken. De Sinterklaasstoet houdt halt aan het Feestpaleis waar alle kinderen worden ontvangen.

Programma:

 • 13.15u: Verwelkoming van de kinderen met Sinterklaasliedjes op de wandelesplanade, ter hoogte van de aanlegsteiger, aan de Kaai.
 • 13.30u: Aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten met de Vrouwe Nele.
  De heer Jeroen Baert, burgemeester, overhandigt de sleutel van het Feestpaleis aan Sinterklaas. De Zwarte Pieten delen intussen snoepgoed uit.
 • 14.00u: Sinterklaasstoet met muziekkorps, komische oldtimer met ballonnenclowns, Sinterklaas met paarden en open koets, ...
  De Sinterklaasstoet volgt volgend parcours met vertrek ter hoogte van restaurant - loungebar Trattoria Kaai via de Kaai naar de Bassinstraat, de Leopoldstraat, de Hoogstraat, langsheen de Grote Markt naar de Colonel Silvertopstraat met aankomst ter hoogte van het Feestpaleis.
 • 14.30u: Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten ontvangen de kinderen in het Feestpaleis.
  De ballonnenclowns en het muziekkorps zorgen voor animatie.
 • 16.30u: Einde van de intrede van Sinterklaas.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties