LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Boom

Locatie: Kaai

Beschrijving:

Goed nieuws uit Spanje want Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten laten weten dat zij ook dit jaar weer een bezoekje brengen aan onze gemeente. Zij zullen op zaterdag 30 november, omstreeks 13.30u, met de Vrouwe Nele aanmeren aan de Kaai.

Na een hartverwarmende verwelkoming en het overhandigen van de sleutel van de gemeente zullen Sinterklaas en zijn gevolg met paard en koets doorheen het handelscentrum trekken. In het Feestpaleis zal de Sint alle kindjes met plezier ontvangen.

 

Programma:

  • 13.15u: Verwelkoming van de kinderen met sinterklaasliedjes op de wandelesplanade, ter hoogte van de aanlegsteiger, aan de Kaai.
  • 13.30u: Aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten met de Vrouwe Nele.
  • 14.00u: Optocht met muziekkorps, komische oldtimer met ballonnenclowns en natuurlijk Sinterklaas met paard en open koets.
  • De sinterklaasstoet volgt volgend parcours met vertrek ter hoogte van restaurant - loungebar Trattoria Kaai via de Kaai naar de Bassinstraat, de Leopoldstraat, de Hoogstraat, langs de Grote Markt naar de Colonel Silvertopstraat met aankomst ter hoogte van het Feestpaleis.
  • 14.30u: Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten ontvangen de kinderen in het Feestpaleis.
  • 16.30u: Einde van de intrede van Sinterklaas.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties