LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Boskoop

Locatie: hefbrug / kade Galerij/Barendstraat

Beschrijving:

Ondanks alle problemen rond de stremming van de Boskoopse Hefbrug heeft Sinterklaas toch een mogelijkheid gevonden om naar Boskoop te kunnen varen. Op zaterdag 16 november zal hij zoals gewoonlijk Boskoop aandoen, alleen zal hij uit de tegengestelde richting komen dan gebruikelijk. Rond 14.00 uur zal de Sint en zijn muziekpieten aanmeren bij de Barendstraat bij de Boskoopse Hefbrug. Voor Sinterklaas een vertrouwde plek, want in het verleden werd daar wel vaker Sinterklaas verwelkomd.

Vanuit veiligheidsoverwegingen moet de pontonbrug over de Gouwe tijdens de intocht vrij blijven van publiek. Het publiek wordt gevraagd om deze maatregel te respecteren en aanwijzen van organisatie en hulpdiensten op te volgen.  

Vanaf de Barendstraat zal de Sint in zijn koets, onder begeleiding van De Baggerbeugels , via de Koninginneweg vertrekken naar het Raadhuisplein waar een lid van het College van B & W de Sint zal verwelkomen. Door de renovatie van het Gemeentehuis is de indeling van het plein aangepast en zal Sinterklaas te zien zijn vanaf een podiumwagen.

Daarna gaat de Sint naar de Burgermeester Colijnstraat en de Koninginneweg. Hier kunnen kinderen door (groot)ouders met de Sint op beeld vastgelegd worden. Het publiek wordt verzocht dit niet op de Galerij te doen, maar op genoemde straten i.v.m. de doorstroming.

Dit jaar zal de Sint ook weer zijn eigen “Huis van Sinterklaas” openen. Ditmaal aan het Gouweplein.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties