Intocht Sinterklaas - Bovenkarspel

Locatie: Haven De Kolk

Beschrijving:

Zondag 18 november 2018 zal Bovenkarspel weer in het teken van de intocht van Sint Nicolaas staan. Om 12.45 uur begint het programma bij het gezellige haventje aan het IJsselmeer, ook wel De Kolk genoemd. De verwachting is dat om 13.30 uur Sint Nicolaas voet aan wal zal zetten, alwaar burgemeester Wortelboer van Stede Broec hem feestelijk verwelkomt. 

Dankzij de hekken rondom de haven kunnen kleine kinderen veilig vooraan staan. Ook aan de overkant van de haven, op ‘Pampus’, is alles goed te zien en te horen. U kunt niet parkeren in de direct omgeving van de haven en de ijsbaan. Ook het parkeerterrein van restaurant De Woeste Hoogte is niet voor toeschouwers. Een goed alternatief wordt op de Provincialeweg aangegeven.

Na een kort woordje zal de Sint te paard een rondgang door Bovenkarspel maken, begeleid door een bonte stoet met veel muziek, verenigingswagens, oldtimers, paarden en allerlei bijzonderheden. 

De route loopt door het oude dorp, Zuidervoert en de Rozenboom naar Hotel-Restaurant De Halve Maan, waar na afloop de Pietendisco zal plaatsvinden. Ouders zijn van harte welkom in het gezellige voorcafé.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties