Intocht Sinterklaas - Broek op Langedijk - Scharwoude - Oudkarspel

Locatie: Havenplein

Beschrijving:

Zaterdag 25 november kom ik met pakjesboot 12 richting Langedijk. Zoals elk jaar zal ik met de Pieten om 9:00 uur voet aan wal zetten in de haven van Broek op Langedijk aan het Havenplein.

Ik en de Pieten verheugen ons er op jullie, alle ouders, opa's en oma's en iedereen die maar wil weer mogen begroeten, zoals voorgaande jaren. Natuurlijk nemen we ook traditiegetrouw onze Pieten muziekband mee om de aankomst in en rijtour door jullie mooie dorp muzikaal op te luisteren.

Ik stuur de muziekband wel vooruit zodat zij er al zijn als jullie op onze boot wachten. Kan iedereen mooi meezingen met hun prachtige muziek. En goed hard zingen hoor, want dat vinden wij altijd zo mooi. Ik zorg er dan voor dat er weer genoeg lekkers is voor jullie en heb ik de Pieten de cadeautjes die ik meeneem voor deze dag al zien inpakken!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties