Intocht Sinterklaas - Budel-Dorplein

Locatie: Theater Cantine, Hoofdstraat 80, ingang Cantineplein

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn pieten brengen ook dit jaar weer een bezoek aan Budel-Dorplein. Dit jaar heeft hij ervoor gekozen dit feestelijk te vieren in het Cantine theater aan de Hoofdstraat 80, ingang Cantineplein. De zaal gaat open vanaf 14.45 uur. Alle kinderen uit Budel-Dorplein van 0 jaar t/m groep 4 van de basisschool ontvangen een gratis traktatie. Kinderen van Basisschool St. Andreas ontvangen hiervoor op school een uitnodiging. Kinderen die elders, of nog niet naar school gaan, dienen zich bij binnenkomst aan te melden.

De harmonie zal deze middag een aantal liedjes ten gehoren brengen. Ook zal TV Horizon aanwezig zijn om deze middag vast te leggen. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat uw kind of u gefilmd wordt dan kunt u dit aangeven bij de organisatie. Hier wordt dan rekening mee gehouden.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties