Intocht Sinterklaas - Budel-Schoot

Locatie: Stationsplein

Beschrijving:

Op zondag 18 november is het weer zover, dan kunnen kinderen uit Budel-Schoot Sinterklaas ontmoeten. Dat gebeurt dit jaar op een bijzonder energieke wijze, waarbij de voetjes flink van de vloer gaan. 

Stichting Sint in Schoot (SIS) pakt namelijk uit met een heuse sinterklaashit én een pietendisco in gemeenschapshuis De Reinder.
De jaarlijkse sinterklaasontvangst wordt eerder op de ochtend afgetrapt met een stevige warming-up op het Stationsplein. Daar kunnen kinderen vanaf 10.30 uur de spieren losgooien en hun zangstem testen. Ook ouders, verzorgers, oudere broers en zussen, opa’s en oma’s mogen meedoen. Sinterklaas zal op het Stationsplein zijn entree in het dorp maken.

Vervolgens wordt er omstreeks 11.00 uur koers gezet naar gemeenschapshuis De Reinder aan de Grootschoterweg 119, waar de kinderen (tot en met groep 5 van de basisschool) onder begeleiding van hun dorpsgenoten Henk en Kees een dans voor Sinterklaas instuderen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties