LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Bunnik

Locatie: Raadhuisbrug, Raadhuisplein

Beschrijving:

De Sint en zijn pietenkapel zullen traditie getrouw aankomen per boot over de Kromme Rijn uit de richting Rhijnauwen. Aankomst bij de raadhuisbrug om 14:00 uur waar de Sint bij de ijsbaan aan land zal gaan. Hier wordt hij verwelkomd door de Burgemeester.

Hierna zal men te voet naar het Oude Raadhuis gaan waar een podiumwagen is opgesteld. Hier wordt de Sint officieel welkom geheten door de Burgemeester. Om ca 14:30 zullen de Sint en de Pieten een leuke show geven (zingen, muziek maken, dansen e.d.). Tijdens de intocht wordt er door de middenstand warme chocolademelk uitgedeeld.

Er worden tijdens de intocht ook glutenvrije pepernoten uitgedeeld door pieten herkenbaar aan een koksmuts. Voor de intocht is er door de Middenstandsvereniging besloten om alleen roetveegpieten in te zetten.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties