LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Bussum

Locatie: Wilhelminaplantsoen

Beschrijving:

Ook dit jaar verwelkomt Bussum Sinterklaas weer! Op zondag 17 november, de dag nadat hij in Nederland is aangekomen, arriveert hij al met de Pieten en zijn paard Amerigo in Bussum. Daar zal hij ontvangen worden door alle kinderen uit Gooise Meren en omstreken.

Om 12:30 uur start het voorprogramma op het podium aan het Wilhelminaplantsoen. Met liedjes en dansjes wordt toegewerkt naar het moment dat Sinterklaas arriveert. Wij verwachten Sinterklaas om 13:00 uur op het podium. Sinterklaas wordt allereerst welkom geheten door de burgemeester, waarna er een ontmoeting plaatsvindt tussen Sinterklaas en de kinderen.
Om 14:30 uur stapt Sinterklaas op het paard en volgt een korte rit door het centrum naar het podium op het Julianaplein waar weer gelegenheid is voor de kinderen om Sinterklaas te ontmoeten.
Om 16:00 uur vertrekt Sinterklaas weer naar elders.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties