Intocht Sinterklaas - Cromvoirt

Locatie: Kruisbeeld, Sint Lambertusstraat 2

Beschrijving:

Beste jongens en meisjes die in Cromvoirt wonen en/of op de Leydraad zitten,

Samen met mijn pieten ben ik druk bezig alles weer in orde te maken om naar Nederland af te reizen en vooral weer Cromvoirt een bezoek te mogen brengen. De pieten hebben er zin in!

Zondag 25 november kom ik om 13.30 uur aan bij het kruisbeeld. Dan gaan we samen met de fanfare naar de kerk. Ik hoop jullie daar allemaal te zien en ik zou het enorm leuk vinden als jullie alleen of met een groepje leuke liedjes voor mij willen zingen, een dansje willen doen of zelfs muziek willen maken.

Wil je ook een optreden doen in de kerk, geef dit dan, liefs voor 12 november, door aan Judith Harmsen, Deutersestraat 2, tel. 0411-210473/e-mail: jij.harmsen@home.nl

En leuke tekeningen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Na ons feest in de kerk zijn jullie van harte welkom bij Theo van 't Wapen van Cromvoirt om daar lekkere warme chocolademelk te drinken.

Tot 25 november in Cromvoirt
Groeten van Sint en van alle pieten

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties