Intocht Sinterklaas - Culemborg

Locatie: Haven, Veerweg

Beschrijving:

Sinterklaas komt weer naar Culemborg!

Sinterklaas wordt al weer een klein beetje nerveus. De Pieten zijn aan het voorslapen… Want over een paar weken gaan we varen! We gaan weer naar Culemborg waar het dit jaar extra feestelijk is! Culemborg bestaat namelijk 700 jaar… Sinterklaas is natuurlijk al redelijk op leeftijd, maar hij kan zich nog wel wat herinneren uit die tijd zegt hij… Zou het écht?! Was hij toen ook al eens in Culemborg geweest? Wie weet!

Hoe dan ook, Sinterklaas en zijn Pieten zijn al druk bezig met alle voorbereidingen voor de reis naar Nederland. Koffers worden gepakt, heel veel cadeautjes moeten er mee en we moeten natuurlijk goed uitgerust zijn want:

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018
KOMT SINTERKLAAS AAN
OM 14.00 UUR
IN DE HAVEN VAN CULEMBORG

We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je naar de haven komt, samen met jouw ouders, opa’s en oma’s, de oppas, je broertjes en zusjes, je ooms en tantes etc…

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties