Intocht Sinterklaas - Heerenveen, De Greiden

Locatie: De Rinkelbom, Zwanedrift 2

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen die dag om 13.00 uur aan op de hoek van de Brekken aan de Engelenvaart. Nieuw dit jaar is dat er aan de wal livecommentaar wordt gegeven door Jouke de Vries en Steven van der Meer de muziek verzorgd. Op de boot zelf klinken wederom de klanken van de Wâldkapel. Ook de pietengroep Weststellingwerf is weer van de partij.

Na de aankomst loopt Sinterklaas met zijn gevolg onder andere door het winkelcentrum in De Greiden richting De Rinkelbom. Daar is vervolgens van 13.45 tot 15.15 uur een goochelsinterklaasshow van het kinderduo Michel en Katja.

De Rinkelbom is dit jaar ook nieuw in het programma. Vorig jaar was het feest in wijkcentrum De As. Dat bleek niet genoeg ruimte te bieden om iedereen te kunnen herbergen. In De Rinkelbom kunnen tweehonderdvijftig personen terecht. Volgens de organiserende Sinterklaascommissie De Greiden, bestaande uit Herma Reinders, Marijke Rosema en Anja van Kommer geldt wel dat vol ook echt vol is.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties