LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Deinze

Locatie: Sint-Poppoplein

Beschrijving:

Op zondag 17 november 2019 doen Sinterklaas en zijn zwarte pieten hun intrede in onze stad! In de voormiddag zal Sinterklaas de kinderen van deelgemeente Astene bezoeken en in de namiddag komt hij het centrum van onze stad binnen gevaren met de stoomboot.
Alle kinderen van Deinze en omstreken worden vanaf 14.30 u. verwacht op het Sint-Poppoplein om er Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op te wachten langs de kade. Omstreeks 15 u. zal de Sint met zijn gevolg aanmeren langs de kade. Vervolgens zal Sinterklaas zijn uiterste best doen om zo veel mogelijk kinderen persoonlijk te begroeten. Sinterklaas liet reeds weten erg blij te zijn met zelfgemaakte tekeningen en schilderijen en neemt deze graag in ontvangst. Ook de zwarte pieten zullen de kinderen verwennen met hun kunstjes en delen maar al te graag lekkers uit aan alle brave kinderen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties