Intocht Sinterklaas - Delden

Locatie: Station

Beschrijving:

De afgelopen jaren kwam de goedheiligman per boot aan bij de Groene Brug en overnachtte hij op kasteel Twickel. Omdat hij, en de intochtcommissie, van afwisseling houdt, is besloten om dit jaar met de trein naar Delden te reizen. De sint komt op 25 november rond 14.00 uur aan op het station.

Na de aankomst van Sinterklaas en ongeveer 30 Pieten in Delden (altijd op de zondag, één week na de landelijke intocht) volgt er traditioneel een intocht door Delden waarbij de Pieten de meest halsbrekende toeren uithalen. Vanaf de zwaan tot de Burgemeester zal er volop spektakel zijn. De intocht afgesloten met een Instuif in de Burgemeester waar de kinderen de mogelijkheid hebben om op de foto te gaan met de Sint en zijn Pieten. Tevens wordt er hier een programma gepresenteerd voor alle kinderen en wordt er gedanst, gezongen en gefeest.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties