Intocht Sinterklaas - Delft

Locatie: Oostsingel

Beschrijving:

We mogen weer naar Delft! De Sint, de pieten, de Stoomboot, de pepernotenmachine en het paard Ozosnel zijn er sowieso bij.
Om 12.00 begint de intocht op de pakjesboot met alle pieten. Daarna kun je nog genieten van de stoet die voorbij zal komen in het centrum van Delft. De intocht zal eindigen om 15:00 uur.

Natuurlijk willen de Sint en pieten er een leuk feest van maken, maar vinden ze het ook heel belangrijk dat iedereen gezond is en blijft. De sint en pieten kunnen daarom helaas geen handen schudden, strooigoed wordt uitgedeeld door onze speciale strooigoedpieten en de stoet zal in beweging blijven.
 

Aan alle lieve ouders vragen wij om er samen een mooi feest van te maken voor de kinderen en de Sint een handje te helpen. Probeer grote druktes te vermijden, gepaste afstand bewaren van de mensen naast je en vooral belangrijk lief zijn voor elkaar, pieten, vrijwilligers en de Sint.

Mocht je zaterdag 20 november niet kunnen of je vindt het te druk? Op zaterdag 27 november tussen 12.00 en 16.00 zijn de Sint en pieten nog een keer in de binnenstad. Zij lopen dan door bijna alle straten en pleinen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties