LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Den Dungen

Locatie: Dungense Brug

Beschrijving:

Sinterklaas komt weer naar Den Dungen! Zondag 24 november arriveert Sint samen met wel vijfendertig Pieten. Zorg dat je op tijd bij het kanaal bent, want vaak varen de speedboten van Sint al vooruit! In verband met de drukte aan het kanaal de tip om met de fiets te komen. Nadat Sinterklaas aan het kanaal welkom is geheten, maakt de Sint samen met zijn Pieten een tocht door Den Dungen, onder begeleiding van harmonie Wilhelmina en gilde Sint Catharina. Iedereen mag met de optocht meelopen of fietsen. De tocht eindigt op het plein van Litserborg waar Sint door de Harmonie en het Gilde zal worden verwelkomd.

Daarna is iedereen uitgenodigd voor de receptie in de grote zaal van Litserborg. Iedereen mag meedoen aan de Pietendisco of je kunt van de gelegenheid gebruik maken om Sinterklaas een hand te geven en tot slot krijgen de kinderen een lekkere snoepzak.

Programma:

  • 13.40 uur Voorspektakel aan kanaa
  • 14.00 uur Aankomst Sint bij de Dungense Brug
  • 14.30 uur Rijtoer van de Sint door Den Dungen
  • 15.15 uur Ontvangst op het plein bij Litserborg
  • 15.30 uur Schoentje ophalen en receptie in Litserborg
  • 17.00 uur Einde receptie

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties