Intocht Sinterklaas - Den Haag Zuidwest

Locatie: Winkelcentra in Zuid-West

Beschrijving:

Zaterdag 24 november breng ik weer een bezoek aan Den Haag Zuid West. Ik zal ook dit jaar weer zeer hartelijk worden ontvangen in vier winkelcentra. “Wij hopen dat het weer net zo druk wordt als voorgaande jaren” zegt de hoofdpiet. Voorafgaand aan mijn komst stuur ik de Kwibus met danspieten en muziekpieten vooruit om jullie alvast in de stemming te brengen voor mijn bezoek. Ik verwacht dat het ook dit jaar een groot succes zal worden!

De winkelcentra die ik bezoek zijn: Winkelcentrum Dierenselaan/Apeldoornselaan; Winkelcentrum Leyenburg; Winkelcentrum Betje Wolffstraat en Winkelcentrum Leyweg. Wat staan er altijd veel kinderen met hun ouders of opa en oma langs de kant!

Ook wil ik alle sponsors bedanken die mijn intocht ook dit jaar weer mogelijk maken. Op onze sponsorpagina kunt u terugzien wie hieraan bijdragen voor 2018.

Het wordt ook dit jaar allemaal goed geregeld door mijn 175 medewerkers!

Lieve mensen ik hoop jullie allemaal weer te zien op deze dag!

Tot 24 november!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties