Intocht Sinterklaas - Den Helder

Locatie: Het Zwaantje, Willemsoord

Beschrijving:

Op 17 november 2018 komt Sinterklaas met 3 boten naar Den Helder, de Sint met zijn Pieten hebben een flinke reis afgelegd met alle cadeaus die zij hebben meegenomen uit Spanje.

Om 11.15 uur komt de Sint met de boot aan in het natte dok van Willemsoord en zal op het sluisdeurpodium welkom worden geheten door onze burgemeester Koen Schuiling,  de voorzitter van de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad Mark de Graaf en de Spreekstalmeester Ron Ippen.

De Sint en zijn Pieten hopen erop dat  heel veel kinderen hem ook komen verwelkomen en vele mooie tekeningen voor  hem zullen maken.

De Sint zal per koets om 12.30 uur  naar de binnenstad vertrekken, om vanuit het Sinterklaashuis alle kinderen te begroeten die  in de binnenstad  en Beatrixmarkt vertoeven, natuurlijk zullen de Pieten ook snoep uitdelen welke door vele kinderen zeer op prijs wordt gesteld.

Sinterklaas zal tevens op de zaterdag 25,  zondag 26 november,    zaterdag 2 december en zondag 3 december in het centrum rondwandelen om de vele  kinderen de hand te schudden en persoonlijke gesprekken met hen voeren.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties