Intocht Sinterklaas - Dessel

Locatie: Goormansdijk (Cleantrans)

Beschrijving:

Dag kinderen van Dessel,

Op zondag 11 november 2018 is het weer zover! Samen met mijn zwarte pieten en mieten kom ik weer naar Dessel. Ook dit jaar wordt gezorgd voor een feestelijk onthaal. De stuurman van mijn boot zorgt ervoor dat we stipt om 14 uur aanmeren aan de terreinen van Cleantrans op de Goormansdijk in Dessel. Vandaar gaan we in stoet naar het Campinaplein.

Hier aangekomen kunnen de kinderen bij de Sint langs komen voor een cadeautje. Tevens is er voor hen warme chocomelk en een speculaas voorzien. Voor de mama’s en de papa’s voorzien we ook een drankje. Bij heel slecht weer komen we onmiddellijk naar de sporthal in de Pastorijstraat.

Op maandag 12 november beginnen we met onze rondgang aan huis. Jouw bezoekdag vind je op de website van Gezinsbond Dessel. De rondgang start rond 17u00. Als het echt te hard regent komen we op een andere dag.

Onze zwarte pieten en mieten verwittigen jullie via een briefje. Bij de bezoekjes thuis is er telkens een begeleider om zodat de Sint en zwarte piet de weg niet kwijt geraken. Via de rondgang van de Sint trachten we elk jaar een goed doel te steunen. Een vrijwillige bijdrage in de beurs van de begeleider is geen must maar wordt van harte gewaardeerd.

Dank bij voorbaat, Sinterklaas

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties