LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Deurne

Locatie: Dinghuis achter kasteelruïne, Haageind

Beschrijving:

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in de gemeente Apeldoorn. Op zaterdag 16 november 2019 zal burgemeester Petra van Wingerden-Boers de Goedheiligman en zijn Pieten verwelkomen in de stad op de Veluwe. De burgemeester zegt: “Wij zijn heel blij dat Sinterklaas voor Apeldoorn heeft gekozen. Wat een eer! Het is natuurlijk goed nieuws voor alle kinderen in de stad, maar ook voor iedereen in Nederland die er graag bij wil zijn. Want Apeldoorn ligt mooi midden in het land. Dus ik denk dat we op 16 november uit alle windstreken gezinnen op bezoek krijgen om samen Sinterklaas in Nederland te verwelkomen.”

Ook de berichten uit Spanje zijn positief. Sinterklaas laat weten uit te kijken naar de intocht in Apeldoorn. De hamvraag is nog wel: Hoe komt Sinterklaas aan. Apeldoorn heeft geen haven dus met de stoomboot kan helemaal niet.  Burgemeester van Wingerden maakt zich geen zorgen. “We liggen hier hoog en droog midden op de Veluwe. Dus met de stoomboot wordt lastig. Maar ik ga hierover met Sinterklaas in overleg. En Sinterklaas heeft overal een oplossing voor. ”

De dag erna, op  zondag 17 november 2019, zal Sinterklaas Deurne bezoeken. Het bezoek aan Deurne vorig jaar was geweldig leuk! Fijn dat er zoveel kinderen, ouders en grootouders waren in de Kasteeltuin en op de Markt.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties