Intocht Sinterklaas - Diemen

Locatie: Loswal

Programma:

  • Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas in Diemen aan. Om 09.30 start ons pieten festijn met muziek en danspieten op de Loswal. Sinterklaas met zijn Pieten zullen om ongeveer 10.30 uur per boot bij de Loswal aankomen en daar worden verwelkomd door burgemeester Erik Boog en kinderburgemeester Nilaya Holwijn.

  • Om 11.00 uur gaat Sinterklaas in een brandweer auto richting het Diemerplein. Daar wordt hij welkom geheten door de voorzitter van de winkeliersvereniging en zal Sint rondlopen tussen de kinderen.

  • Tussen 11.00 uur en 13.00 uur zijn er ballonnenpieten op het Diemerplein. Voor iedereen is er gratis koffie, thee en warme chocolademelk van supermarkt Albert Heijn.

  • Tevens is er tussen 11:30 en 12.15 een 2de pieten festijn op het plein, hier kunnen de kinderen weer samen met pieten dansen op de bekende hits. En vinden er diverse activiteiten plaats.

  • Om 12.30 brengt Sinterklaas een kort bezoek aan het winkelcentrum Diemerplein waarna hij rond 13.00 vertrekt richting het winkelcentrum Gruttoplein in Diemen Noord. Hij zal daar rond 13.30 uur aankomen.

  • Rond 14.00 uur vertrekt Sinterklaas richting het winkelcentrum Diemen Zuid waar hij om 14.15uur verwacht wordt om de kinderen daar ook een handje te schudden.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties