LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Diepenheim

Locatie: Parkeerplaats van voormalig zalencentrum Beltman, Goorseweg 22a

Beschrijving:

Sinterklaas komt ook in 2019 naar Diepenheim

Onze Goedheiligman doet Diepenheim aan! Op zondag 17 november maakt hij zijn opwachting, samen met zijn pieten. De enige vraag die ons Diepenheimers nog bezighoudt HOE Sinterklaas Diepenheim bezoekt.

Sinterklaas logeerde vorig jaar in Diepenheim in zijn eigen caravan bij Beltman. Het jaar ervoor kwam hij te paard, maar in het verleden hebben we hem al in verschillende voertuigen (o.a. Citroën eend en een Ferrari-rode tractor) mogen begroeten. Dus kom allen naar de parkeerplaats bij het voormalig zalencentrum van Beltman en bezorg Sinterklaas een warm welkom.

Op zondag 17 november verwelkomen we hem en na een gezellige optocht met medewerking van de Koninklijk Onderscheiden Harmonie Diepenheim zetten we het sinterklaasfeest voort in de feestzaal van Herberg de Pol.

Sinterklaas laat geen kinderen zonder begeleiding van ouders naar huis gaan, dus zorg dat u op tijd bent om uw kind weer op te halen! Ouders die willen wachten, kunnen een consumptie nuttigen in de herberg van Cultuurcentrum Herberg de Pol (voor eigen rekening). Kinderen die niet alleen naar het Sinterklaasfeest durven, mogen hun papa of mama mee naar binnen nemen.
Sinterklaas vindt het leuk als kinderen iets willen maken. Een tekening, een knutselwerkje o.i.d. kunnen ze inleveren bij één van de pieten.
Voor een beetje regen is Sinterklaas niet bang, maar bij heel erg slecht weer begint het programma om 14.00 uur in de feestzaal van Cultuurcentrum Herberg de Pol.

De verkeerspiet vraagt alle aanwonenden aan de route om de straat zoveel mogelijk vrij te houden voor de doortocht van de Sint.

Programma:

Vanaf 13.30 uur: Verzamelen op de parkeerplaats van voormalige zaal Beltman. We zullen al zingend wachten op de komst van Sinterklaas en zijn pieten.

13.45 uur : Aankomst van Sinterklaas en zijn pieten Vertrek met de Harmonie voorop via de Goorseweg, Grotestraat en Raadhuisstraat naar Cultuurcentrum Herberg de Pol.

14.00 uur: Ontvangst Sinterklaas bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, aansluitend een feestelijk programma voor alle kinderen t/m groep 5 van de basisscholen.

Ong. 15.15 uur: Einde van het programma

*De tijden zijn indicatief, maar Sinterklaas heeft een druk programma. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties