Intocht Sinterklaas - Diepenheim

Locatie: Parkeerplaats van voormalig zalencentrum Beltman, Goorseweg 22a

Beschrijving:

Onze Goedheiligman doet Diepenheim aan! Op zondag 18 november maakt hij zijn opwachting, samen met zijn pieten. De enige vraag die ons Diepenheimers nog bezighoudt HOE Sinterklaas Diepenheim bezoekt.

Sinterklaas logeerde vorig jaar in Diepenheim in zijn eigen caravan bij Beltman. Het jaar ervoor kwam hij te paard, maar in het verleden hebben we hem al in verschillende voertuigen (o.a. Citroën eend en een Ferrari-rode tractor) mogen begroeten. Dus kom allen naar de parkeerplaats bij het voormalig zalencentrum van Beltman en bezorg Sinterklaas een warm welkom.

Op zondag 18 november verwelkomen we hem en na een gezellige optocht met medewerking van de
Diepenheimse Harmonie zetten we het sinterklaasfeest voort in de feestzaal van
Herberg de Pol.

 

Programma:

  • Vanaf 13.30 uur: Verzamelen op de parkeerplaats van voormalige zaal Beltman.
    We zullen al zingend wachten op de komst van Sinterklaas en zijn pieten.
  • 13.45 uur : Aankomst van Sinterklaas en zijn pieten Vertrek met de Harmonie voorop via de Goorseweg, Grotestraat en Raadhuisstraat naar Cultuurcentrum Herberg de Pol.
  • 14.00 uur: Ontvangst Sinterklaas bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, aansluitend een feestelijk programma voor alle kinderen t/m groep 5 van de basisscholen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties