LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Doesburg

Locatie: IJsselkade

Beschrijving:

Vanaf 13:10 uur zal er al van alles te beleven zijn bij de tribune aan de IJsselkade. Onder leiding van entertainers zal er worden geoefend om Sinterklaas een warm welkom in Doesburg te bezorgen.

De Sint verwacht rond 13:30 uur voet aan wal te zetten in Doesburg. Daar zal hij rond 14:00 uur per rijtuig vertrekken naar het stadhuis. De route die hij hiervoor zal afleggen zal zijn: Veerpoortdijk, Korte Veerpoortstraat, Veerpoortstraat en Roggestraat.

Rond 14:30 uur zal hij dan arriveren bij het stadhuis waar hij door de burgemeester zal worden ontvangen. De route na het ontvangst op het bordes zal zijn: Gasthuisstraat, Bergstraat, Meipoortstraat, Zandbergstraat, Ooipoortstraat, Helmigstraat, Zandbergstraat, Meipoortstraat, Kerkstraat, Markt.

Ter hoogte van de Markt zal de Sint uitstappen en te voet verder gaan naar de Meipoortstraat alwaar de Sint van ongeveer 15:15 uur tot 16:15 uur in de salon van Du Midi zitting zal houden voor de aller kleinsten.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties