LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2011!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Dortmund (DE)

Beschrijving:

Ons traditionele sinterklaasfeest zal worden gevierd op zaterdag 26 november 2011 om 15.30 uur in restaurant „Zum Rathaus“ in Schwerte.

Natuurlijk staan de kleinsten het meeste in het middelpunt bij deze viering. Het hoogtepunt van de middag is zoals altijd het bezoek van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Wij zullen weer met z’n allen de bekende liedjes zingen en genieten van de sfeer. De kinderen krijgen van de Sint een leuk cadeautje en ook de aanwezige leden krijgen een verrassing. Er worden lootjes verkocht voor een mooie fruitmand en vele andere leuke prijzen, waaronder veel lekkernijen uit Nederland.

Zoals altijd zijn meegebrachte prijsjes van harte welkom.

Er hebben zich al meerdere leden aangemeld voor dit feest. U kunt zich nog aanmelden bij onze bijeenkomst op 14.11.2011 of telefonisch bij ondergetekende of een van de andere bestuursleden.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

    Andere intochten in de buurt
    0 dichtstbijzijnde weergegeven

    Reacties