LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Duizel

Locatie: Hoek Meerstraat - Akkerstraat

Beschrijving:

Zie de Sint eens racen, Hij wil op tijd in Duizel aankomen. Wij verwachten hem en zijn gevolg, op 24 november. Om 13.30u gaan wij de Sint binnen halen, samen met muziekvereniging De Volharding en héél veel kinderen en hun ouders.

Op de kruising Akkerstraat/Meerstraat gaat de stoet richting Lange Akkers. Vervolgens Hemstraat—Akkerstraat—Hoek—Kleine Rul (ja, we laten Sinterklaas ook onze nieuwe woonwijk zien)—Hoeksen Bogt—St. Janstraat—Kerkakkers—Oude Kerkstraat—Smitseind. Aangekomen bij De Smis zullen de Sint én alle aanwezigen welkom geheten worden. Voor de kinderen tot en met groep 5 zijn er weer leuke spelletjes te doen. Heb je iets thuis gemaakt voor de Sint, dan mag je dat persoonlijk aan hem geven. Het hoeft niet iets kleins te zijn want de boot van de Sint is na 5 december toch leeg, dus hij kan best wat kadootjes van jullie mee terug naar Spanje nemen. Wat sinterklaas ook leuk vind is dat je alleen of met een groepje iets voor hem wilt zingen. Net zoals vorige jaren is er ook weer gelegenheid om de Sint, en als je durft ook de zwarte Pieten, een hand te geven.

Om ongeveer 4 uur verlaat de Sint De Smis, alle aanwezigen zingen dan een afscheidsliedje en vormen een ereboog.

Dus tot 24 november

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties