LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2021, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2021? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Eeneind

Locatie: Enodegebouw, Eeneind 1, 5674 VR

Beschrijving:

Beste Kinderen , Ouders, Opa’s en Oma’s van het Eeneind.

Als de blaadjes gaan vallen, de avonden langer worden en het einde van het jaar weer nadert, krijgen we bij wijk “C” het bekende bericht uit Spanje: DE SINT KOMT WEER NAAR HET EENEIND !!!! Wij kunnen dan niet wachten en gaan aan de slag om Sint en zijn gevolg waardig te kunnen ontvangen. Daarom komen er eind oktober/begin november de vertrouwde gezichten van Wijk “C” weer langs de deur om jullie allemaal uit te nodigen voor dit geweldige feest. En oh ja we vragen dan ook een kleine bijdrage, zodat we er ook dit jaar weer een leuke middag van kunnen maken. Komen er ook Pieten mee ?????

Wij hebben geen bericht ontvangen dat ze thuis blijven, dus zullen ze er wel bij zijn denk ik dan !!! WE HEBBEN DIT JAAR weer EEN HEEL NIEUW PROGRAMMA , WAAR JONG EN OUD VAN ZAL SMULLEN!!!! Kortom reden genoeg om dit jaar weer massaal aanwezig te zijn. Sint wil van de ouders graag weten of dat wat er in zijn boek staat klopt. Sint vraagt de ouders van kinderen die dit jaar iets speciaals gedaan hebben, strikdiploma, zwemdiploma of gewoon iets spannends mee hebben gemaakt dit te melden bij SintEeineind@outlook.com Sint probeert dit mee te nemen in het programma.

Sinterklaas heeft ons laten weten op zaterdag 30 november ons Eeneind te bezoeken, alle kinderen worden om 13.00 uur bij het Enode gebouw verwacht, zodat we allemaal Sint tegemoet kunnen lopen. Natuurlijk zal ook dit jaar ons Showkorps O & V de Sint muzikaal begeleiden bij zijn intocht. De traditionele intocht moet een feest zijn dus vragen wij alle volwassenen om een oogje in het zeil te houden zodat groot en klein zonder ongelukken, kunnen genieten van een “gave” middag in het Enode-gebouw. Verder willen we graag weten wie er (langdurig) ziek zijn, zodat we namens de Sint ook hen kunnen verrassen. U kunt dit doorgeven aan een van de vertrouwde gezichten, of even een telefoontje

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties