Intocht Sinterklaas - Eindhoven-Acht

Locatie: vanaf het Shellstation, Anthony Fokkerweg

Beschrijving:

Zondag 18 november aanstaande wordt de Sint met zijn gevolg weer op feestelijke en traditionele wijze ingehaald in Acht.
Om 14.00 uur is het onthaal op het grasveld ter hoogte van het tankstation aan de Anthony Fokkerweg door de voorzitter van de St.Nicolaasvereniging waarna het gezelschap, voorafgegaan door de Drumfanfare Acht, begint aan de rijtoer door het dorp.
Net als voorgaande jaren zal de rijtoer ook nu weer eindigen bij de kiosk op het dorpsplein.

Ook zullen hier weer alle kinderen de kans krijgen om de Sint een handje te schudden en hun tekeningen e.d. af te geven. Ontmoet ook Acrobaat piet, Gekke Piet en Lange Piet!

Ook de telkenjare weer grote groep Zwarte Pieten zal zich niet onbetuigd laten tijdens deze intocht en gaan samen met de Sint en de kinderen na afloop van de festiviteiten op de kiosk gezamenlijk naar het Dorpshuis.
Na afloop gaat de Sint nog naar het Antoniushuis voor een bezoek aan de bejaarden en daar zal Hij de komende tijd ook verblijven in zijn eigen kamer.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties