Intocht Sinterklaas - Elsloo

Locatie: kade, Maasberg

Beschrijving:

Op zondag 18 november 2018 is het weer zover! Sinterklaas en zijn pieten zullen weer als vanouds met de pakjesboot in Elsloo arriveren. Zoals elk jaar is het weer de vraag of alles goed zal gaan...

Vanaf 13.30 uur zal Radio-Piet weer live met de pieten-radio aanwezig zijn en verslag doen vanaf de kade.

Omstreeks 14.00 uur verwachten we de boot. Na aankomst verplaatst het geheel zich in een feestelijke stoet richting het Maaslandcentrum in Elsloo. Daar kan iedereen vanaf 14.30 uur Sinterklaas ontmoeten en zal de pieten-studio weer het nodige vermaak verzorgen. Voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws en het spannende verhaal rondom de Sintocht in Elsloo! Stuur Sinterklaas een persoonlijk berichtje. Of maak een Sintocht-kleurplaat en stuur een foto van het resultaat en wie weet ontvang jij een verassing van de Sint! Like en deel onze pagina en dit evenement om ook anderen op de hoogte te houden en volg de spannende gebeurtenissen rondom de Sintocht 2018!!

Tot zondag 18 november vanaf 13:30 uur aan de kade in Elsloo!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties